Популярний ранній сорт, що відрізняється цікавим забарвленням і приємним смаком. Врожай дозріває одночасно в великій кількості, при цьому відрізняється високою якістю та солодким смаком ароматної м'якоті. Овоч багатий вітамінами та мікроелементами, має позитивний вплив на організм.
Вирощування гарбуза з насіння починають з кінця квітня. Для хорошого врожаю необхідно правильно поливати, прополювати та прибирати бур'яни. Формувати рослину, щоб було не більше 2 стебел, і видаляти зайві зав'язі та стебла.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Без бренду |
| Упаковка | |
| Вага | 50 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Країна виробництва | Україна |
| Тип | Середньостиглий |