Гарбуз Український багатоплідний
Гарбуз Український багатоплідний
Опис:
Популярний ранній сорт, що відрізняється цікавим забарвленням і приємним смаком. Врожай дозріває одночасно в великій кількості, при цьому відрізняється високою якістю та солодким смаком ароматної м'якоті. Овоч багатий вітамінами та мікроелементами, має позитивний вплив на організм.
Основні характеристики:
- Ранньостиглий сорт
- Розмір плоду: великий, короткий, овальної форми зі слабкою сегментацією
- Колір плоду: помаранчевий з нерівними зеленими смугами
- М'якоть: апельсинова, солодка
- Вага плоду: 5-10 кг
- Ґрунт: родючий, легкий, не кислий
- Полив: регулярний, водою від 20°C
- Термін дозрівання: 85-100 днів
- Посадка: квітень-травень
- Збір врожаю: серпень-вересень
- Врожайність: 8-10 кг / м²
- Зона посадки: сонячна
- Запилення: за допомогою комах-запилювачів, у разі потреби штучне
- Використання: вживання в сирому вигляді, в консервації, в приготуванні страв
- Місце посадки: відкритий ґрунт
- Лежкість: висока, транспортабельний сорт
- Посадковий матеріал: насіння в ракеті по 100 г
Посадка та догляд:
Вирощування гарбуза з насіння починають з кінця квітня. Для хорошого врожаю необхідно правильно поливати, прополювати та прибирати бур'яни. Формувати рослину, щоб було не більше 2 стебел, і видаляти зайві зав'язі та стебла.