Насіння мікрозелень цибулі шніт 10 г призначене для пророщування зелені на підвіконні цілий рік. Пряний смак і приємний аромат паростків додають родзинку в будь-яке кулінарне блюдо. Крім вітамінів A, B, C, E, K в цибулі шніт багато мікро- і макроелементів, що зміцнюють здоров'я і постачають енергію при регулярному вживанні. У кафе, ресторанах, піцеріях, де дбають про якість життя відвідувачів, регулярно додають різні Мікрогрін в рецепти меню.
Опис мікрозелені цибулі Шніт:
· колір листя: зелений;
· висота сіянців: 4-10 см;
· час зростання: 5-10 днів;
· час посадки: цілорічна;
· субстрат: не потрібен;
· аромат: виражений;
· смак: пряний;
· посадковий матеріал: насіння.
Переваги мікрозелені для пророщування.
Вирощування зеленої цибулі не складає труднощів. На відміну від звичайних сортів, які ростуть на городах, мікрозелень цибулі шніт:
· швидко і легко сідає;
· не вимагає ґрунту;
· готова до вживання в їжу через тиждень після посадки.
Будь-який омлет, салат, суп збагатиться вітамінами та мікроелементами, якщо його присмачити хорошою порцією Мікрогрін цибулі шніт.
Як виростити Мікрогрін цибулі шніт в домашніх умовах
Для посіву насіння зеленої цибулі Шніт не потрібен ґрунт. Посадка зводиться до переміщення зерен на лляний килимок, який розміщують у банці або контейнері з водою. Ємність з насінням ставлять на підвіконня в теплому місці. Перші кілька днів до появи коренів, зерна обприскують з пульверизатора. Потім сітку з сіянцями, що закріпилися на ній, промивають під краном 2-3 рази на добу. Важливо не забувати наповнювати ємність водою після кожного ополіскування. Через 7-10 днів після висіву Мікрогрін готовий до вживання в їжу.