Середньостиглий (період від повних сходів до технічної стиглості 42-45 днів) дружнодозріваючий сорт цукрового гороху. Стебла завдовжки до 100см. Боби довгі, широкі, зеленого кольору з гострою верхівкою, вигнутої форми. Горошок має ніжний і солодкий смак, є відмінними ласощами прямо на грядці, чудово підходить для споживання в сирому вигляді, рекомендований для використання в кулінарії та для консервування.
ПОСІВ: на початку травня насінням в грунт. Бажані ґрунти некислі, вологоємні, після огірків, томатів, гарбузів та картоплі. Глибина сівби 3-5см. Схема сівби 25-30x3см. Горох не переносить нових органічних добрив. Віддає перевагу супіщаним і суглинистим грунтам.
ДОГЛЯД: полягає в поливанні та розпушуванні, при необхідності – забезпеченні опор. Особливо потребує вологи під час цвітіння та формування бобів.