Рукола Індау – ранній сорт від німецьких селекціонерів N.L.Chrestensen. Рослина рекомендована для вирощування в відкритому ґрунті в будь-якій кліматичній зоні України. Підходить для культивації в тепличних умовах для забезпечення свіжої зелені протягом всього року. Висаджується у відкритий ґрунт прямим посівом, насіння проростає при температурі не нижче +8°C.
Рукола Індау через 20-25 днів формує розетку з листям невеликих розмірів. Листя має приємний, трохи гірчичниє смаком, за формою – ліроподібне, сильно розсічене. Додається в салати, закуски, несолодку випічку, пасти, подається з м'ясом і рибними стравами.
Особливості сорту салату Індау:
повне дозрівання через 22-25 днів;
вирощується у відкритому і закритому ґрунті;
схожість зберігається протягом 3-4 років;
невибагливість до будь-яких умов культивації;
стандартна агротехніка;
врожайність 0,9-1,2 т/га;
корисна і смачна зелень;
рекомендовано для свіжого ринку і для переробки.